Wie zijn wij,wat doen wij en wat kunnen wij?

MVS race engineering is al tal van jaren gespecialiseerd in het repareren van kostbare onderdelen, bouwen,verbouwen,tunen en ontwikkelen motoren en chassis delen veelal bestemd voor motorsport doeleinden .

Zowel voor particulierencustom bouwersraceteams en dealers afkomstig uit heel Europa. Wat kunnen wij : Het compleet van af scratch bouwen van een motorfiets in de breedste zin des woords, zowel rijwielgedeelte tot zelfs het gehele motorblok en tot slot het afstellen van de motorfiets op de testbank.

Niet alleen d.m.v computeranalyse maar juist door het echte old school handwerk met de daarbij behorende ervaring en kennis bent u bij ons dan ook op het juiste adres Denk daarbij ook aan het draaien en freesen van custom made / prototype onderdelen maar ook klein serie werk zoals de wel bekende mvs duimremsystemen. Evenals het vervaardigen van custom made uitlaatsystemen met daarbij het specialistisch laswerk van titanium, gietaluminium, aluminium, rvs, staal en magnesium bij schades van onder andere carters, frame’s, radiateuren, alu catch tankjes en uitlaatschades, tot zelfs het repareren van een compleet verruïneerde cilinderkop.

Kortom…. niets is bij ons onmogelijk wij streven naar perfectie!