MVS race engineering is al tal van jaren een bekende specialist in diverse motorsport disciplines. De jarenlange ervaring heeft al tot zeer grote successen geleidt, zowel in de auto als motorsport maar ook bij industriele technische bedrijven.

Zo werd met de preparatie van motorblokken in 2007 een 3e plaats in de WK endurace superbike gerealiseerd. En in 2008 zelfs een 6e plaats algemeen in het WK 24 uur endurance superbike. Waarbij geen enkele motorische technische uitval heeft plaatsgevonden.

Ook zijn er op 250cc grandprix niveau diverse motoren geprepareerd even als de preparatie,tuning en afstelling van diverse cross, kart,ss600 en superbike motoren

De laatste jaren zijn wij nadrukkelijk werkzaam in het afstellen en tunen van alle soorten 1 t/m 4 cil 2 en 4 t motoren met daarbij de specialisatie van revisie en tuning van 1cilinders waarmee we de afgelopen jaren diverse europeese F.I.M wegrace titels mee behaald hebben in de supermono 1 cilinder prototype klasse . Met als krachtbron een Yamaha XTZ 660 die een standaard vermogen van 39 pk levert en nu ruim 95 pk aan het achterwiel levert. Ook hier zijn geen motorische uitvallen genoteerd.

In al deze jaren hebben wij de nodige kennis en ervaring opgebouwd, dat komt mede omdat we zelf actief zijn op hoog niveau in de motorsport en daarbij regelmatig werkzaamheden op het circuit verrichten maar ook zeer veel werkzaamheden  op onze thuisbasis verrichten voor diverse tuners , bedrijven en dealers vanuit heel Europa uit diverse takken van auto en motorsport . Alleen op deze manier blijven we op de hoogte van de nieuwste technische ontwikkelingen. Ook vindt er hierdoor een goede samenwerking met bedrijven, tuners en revisiebedrijven plaats.

Omdat we 95% van alle werkzaamheden binnenshuis verrichtten, werken we nauw samen met grote onderdeel fabrikanten zoals Carillo, JE pistons, Wiseco en Prox Racing parts.

Voor onder andere Prox Racing, Eurol Olie , BMW motorsport, Spyker Engineering ,Spyker Squadron Le Mans racing hebben we ontwikkelingswerkzaamheden verricht, zowel voor de autosport,motorcross als wegrace.

We werken met gediplomeerde motorfiets monteurs , metaalbewerkers en ingenieurs met samen meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van 2 en 4- takten, motoren.

Daarnaast kunt u ons veelal terug vinden in technische bladen,internet verslagen en collums en in diverse tv programma,s bij Motor TV en de vara als o.a technisch motoren techniek expert

Welk project u ook heeft, bij ons bent u op het juiste adres, we streven naar perfectie want kwaliteit is onze reclame

Team MVS race Engineering

Op de hoogte blijven?