Wij hebben een aparte motoren revisie afdeling bestemd voor 2 en 4t motoren voor zowel race,cross,kart en vrijwel alle soorten straat specials en zijn daarvoor geheel ingericht met bijbehorende kostbare professionele revisie apparatuur . Denk daarbij onder andere aan hoonmachine, s, cilinderkop zitting frees station, draai/freesbank,vlakbank en nokkenas slijpbank voor kleine custom nokkenassen en een computergestuurde superflow flow bank voor het flowen van cilinderkoppen en cilinders.

Daarnaast zijn we in het bezit van maarliefst 2 motorfiets test ruimtes. Een daarvan geschikt voor complete motorfietsen,quads en karts en de 2e testruimte is een  s geconditioneerde testruimte speciaal  voor ontwikkeling en het testen  van losse motorblokken .

Ons specialisme ligt bij de complete tuning van atmosferische aangezogen 1 t/m 4 cilinder 2 en 4 t motoren van 100 cc t/m 1500 cc  met de daarbij behorende werkzaamheden zoals uitlaatsystemen, flowen/revisie van cilinderkoppen,het custom made vervaardigen van speciale onderdelen en het afstellen van injectie en carburatie motoren op de testbank met brandstofanalyse.

Op de hoogte blijven?